> Firma > FIRMA

FIRMA

 
Numele AR.CA derivează de la inițialele numelui Armando Cavallini, născut în 1932, cel care a fondat AR.CA. care este înca prezent in firmă si care a dat o importantă contribuție la istoria încălzirii în Italia începând din 1951, la început ca și angajat al unei firme de centrale termice industriale cu sediul la Mantova și continuând în 1971 prin fondarea, împreuna cu alți asociați, a unei firme producatoare de centrale termice pentru uz civil.
In 1989 se face alegerea de a lucra in deplina autonomie , asa ca in 1990 ia nastere AR.CA. o societate cu caracter familiar proprietate a familiei Cavallini.
AR.CA. o societate cu caracter familiar proprietate a familiei Cavallini. AR.CA. in putin mai mult de 10 ani a devenit firma leader in Italia in productia de cazane pe combustibili solizi cu gaseificare, cu o cota de piata, estimata, superioara la 40%.
Pe segmentul centralelor in otel pe motorina-gaz, amploarea gamei si certificarea in tari extrem de severe in materie de randamente si siguranta ( vezi EMPA in Elvetia) ne permite sa satisfacem orice cerinta.
Productia centralelor murale din 1998 este certificata cu minim 3 stele de randament energetic cu 7 ani mai repede decit normativa europeana introdusa in Italia cu Dl 192 din 19/08/2005.
Produsele firmei sunt vindute in Europa, Asia, America Latina cu nenumarate marci si denumiri, adesea rezervate clientilor OEM.
AR.CA. este unul dintre unici doi constructori europeni a poseda omologarile pentru Statele Unite ale Americii, in mod absolut, cei mai severi din lume in materie de siguranta pentru utilizator.
AR.CA. poseda numeroase brevete industriale pentru productia de centrale specifice pentru instalatii mixte (in pardoseala - radiatoare)
AR.CA. dezvolta un program de cazane pe biomase granulare, pellet din lemn si porumb cu finalitatea de a furniza propria contributie pentru a atinge obiectivele prevazute de protocolul de la Kyotto in materie de reducere a emisiilor de CO2. 
Departamentul Sisteme & Servicii constituie unicul exemplu pe piata de serviciu tehnic pre vinzare si comercial, de integrare completa intre instalatia cu panouri radiante, centrala,si cu condensatie, si panouri solare, prezente astazi pe piata.
AR.CA nu traieste din publicitate ci din referintele propiilor  clienti  a caror parere transmisa din vorba in vorba a permis o evoluţie progresiva a firmei şi o consolidare a imaginii produsului şi a credibilitatii firmei.
Importanta clientului a fost si va fi unicul si adevaratul motor al continuitatii firmei.
O profunda multumire celor peste 460.000 clienti din lume care ne-au preferat. 
 
 

Catalog

 • Fotovoltaico
 • Centrale pe gaz murale
 • Pompe de caldura - Sisteme Hibride
 • Centrale pe lemne/peleţi
 • Şeminee pe peleţi
 • Generatoare pe lemne/peleţi
 • Cazane din otel
 • Aparate de aer condiţionat
 • Panouri solare
 • Instalaţii pe pardoseală
 • Boiler şi Puffer
 • Cutiile hidraulice
Questo sito utilizza cookies tecnici o analitici statistici. Per maggiori informazioni clicca al link Privacy.
 
Ok